Dogodek zaključnega dne Dnevov poezije in vina – vabilo

Dogodek zaključnega dne Dnevov poezije in vina – vabilo

Spoštovani,
 
Ustanova dr. Šiftarjeva fundacija je tudi letos partner Dnevov poezije in vina, ki bodo potekali od 26. do 29. avgusta na Ptuju in v številnih drugih krajih.
 
Dnevi poezije in vina so največji in najprepoznavnejši mednarodni pesniški festival v tem delu Evrope, ki že več kot  dvajset let uspešno združuje pesniško besedo in promocijo najkakovostnejših slovenskih vin. Od leta 2014 so Dnevi poezije in vina član evropske pesniške platforme Versopolis, ki jo podpira program Ustvarjalna Evropa. Vsi festivalski dogodki vsako leto pritegnejo več kot 8.000 obiskovalcev.
 
S posebnim veseljem in zadovoljstvom Vas vabimo na dogodek zaključnega dne Dnevov poezije in vina, ki bo v Vrtu spominov in tovarištva na Petanjcih, v soboto, 29. avgusta ob 18.00 uri.
 
Pesniško branje treh uglednih gostov letošnjih Dnevov bo glasbeno obogatila prav tako prijateljica naše Ustanove, ugledna glasbenica Moira.
 
Priloženemu vabilu smo priložili tudi krajše predstavitve spoštovanih pesniških gostov: Gaiae G.Giogi, Ivo Stropnika in Sameerja Sayegha.
 
Spoštovani, veselimo se našega ponovnega druženja v  prijetnem okolju Vrta spominov in tovarištva na Petanjcih,
 
Marjan Šiftar,
podpredsednik uprave Ustanove
 
P.S. : Prosimo vas, da bi nam sporočili svojo udeležbo, če je le mogoče, do 27. avgusta.